Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

In principe geldt dat zodra wij de betaling voor uw bestelling ontvangen hebben, uw bestelling verzonden wordt, mits het artikel op voorraad is. Sommige betalingsmogelijkheden zijn sneller dan andere.
U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden.
Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDeal (bestelling wordt direct verwerkt)
- Vooruitbetaling per bank (wordt verwerkt nadat u de betaling heeft verzorgd)
- Rembours (bestelling wordt direct verwerkt)

Verzendkosten

Voor een bestelling met een totaalbedrag vanaf € 20,00 rekent Yofashion geen verzendkosten. De standaard verzendkosten tot € 20,00 bedragen slechts € 2,50. U kunt uiteraard bij uw bestelling eventueel een klein artikel toevoegen om boven deze € 20,00 uit te komen, bij uw bestelling ziet u dan direct dat voor deze betreffende bestelling de verzendkosten vervallen.

Bezorging / verzendingen met TNT Post Pakketservice.

Wij verzenden standaard met DHL. Dit heeft een aantal grote voordelen.
DHL werkt met een Tracking nummer, dit nummer iwordt automatisch door DHL aan het e-mail adres gestuurd.
De postbode zal altijd twee bezorgpogingen doen waarna het pakket nog 3 weken lang op het dichtstbijzijnde postkantoor kan worden afgehaald.
De postbode zal bij afwezigheid ook een poging doen het pakket bij de buren af te leveren. Dit komt in de praktijk zeer vaak voor.
Hij is verplicht hier schriftelijk melding van te maken, maar het wordt nogal eens vergeten.
Als u dit perse niet wil, kunt u dit het beste schriftelijk via het opmerkingen veld bij de bestelling, per separate e-mail of telefonisch aan ons kenbaar maken.

Indien u een levering via een andere bezorgdienst wenst, bijv. Kiala, dan is dat uiteraard ook mogelijk en kunt u dit aangeven in het veld "Opmerkingen" tijdens uw bestelling.

Veel plezier bij het winkelen bij Yofashion!