Veilige betaling

Onze veilige betaling

Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDeal (bestelling wordt direct verwerkt)
- Vooruitbetaling per bank (wordt verwerkt nadat u de betaling heeft verzorgd)
- Rembours (bestelling wordt direct verwerkt)

iDeal (tip!)
iDeal heeft onze grote voorkeur. Met iDeal kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank.
Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
Uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

ideal_logo.png

Veilig en snel betalen met iDeal.
Onze iDeal betalingen worden afgehandeld door onze zogenaamde Payment Service Provider te weten “Sisow Payment Innovations”. (zie: www.sisow.nl). Dit betreft een zeer betrouwbare en veilige betalingspartner.
Zoals de meeste betrouwbare websites maakt Sisow gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet.
U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk, ook kunt u het zien aan de adresbalk die begint met https://.

Vooruitbetaling per bank.
Uiteraard kunt u ook de betaling zelf regelen via uw eigen, vertrouwde, manier van internetbankieren.
U dient hiervoor bij het afrekenen van uw bestelling de keuze te maken voor de bankoverschrijving.
Na het afronden van de bestelling via de website krijgt u een bevestiging in het beeldscherm, maar ook per e-mail waarin de bankgegevens en het nummer van uw bestelling is aangegeven.
Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen waar u uiteraard ook per direct een e-mail bevestiging van ontvangt.

Rembours(extra kosten).
Bij een rembourszending rekent u af met de postbode. U kunt dan contant afrekenen. Rembours is alleen mogelijk binnen Nederland.
Wegens veiligheidsrisico's hebben chauffeurs geen wisselgeld op zak. Hou er dus rekening mee dat u gepast kunt afrekenen.
Uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.
U dient overigens de keuze voor de Rembourszending zowel in te geven bij de verzendwijze als deze ook te kiezen bij de wijze van betalen. Als de zending niet kan worden afgeleverd en de bestelling is niet geannuleerd, bent u gehouden de rembourskosten à € 18,50 alsnog te voldoen, u ontvangt hiervoor een factuur.