Aanbieding! Jazzschoen Bloch 495L smalle voet Dance Academy Woerden Bekijk groter

Jazzschoen Bloch 495L smalle voet

Nieuw product

Jazzschoen Bloch 495L smalle voet

Meer details

Voorradig


Schoenen kopen? Klik om de juiste maat te bepalen

€ 24,50 incl. btw

-50%

€ 49,00 incl. btw

Meer informatie

Zwart leren jazzschoentje Bloch 495L

Deze jazzschoentjes zijn gemaakt van het ALLERBESTE LEER en worden aangeraden bij diverse Dance Academys. Ze zijn verkrijgbaar via de passervice in Woerden of via de webshop. Deze schoentjes zijn exact hetzelfde als degene die worden aangeboden in diverse danswinkels in grote steden.
Het enige verschil is dat ze daar duurder zijn: bij Yofashion bespaart u minimaal € 5,00 per paar voor exact hetzelfde schoentje en u hoeft niet naar de grote stad: sterker nog, in Woerden komen wij graag naar ú toe. Ook hebben wij kleine maatjes vanaf maat 33 (maat 34 valt krap) en verschillende breedtes van hetzelfde merk en dezelfde kwaliteit. BETAAL MINDER VOOR DE KWALITEIT DIE U GEWEND BENT!

Deze Elasta boot van Bloch is een instapmodel zonder veters, waardoor je er makkelijk in stapt. Door het elastiek rond de bovenkant blijft de schoen goed om de voet zitten. De schoen is gemaakt van de hoogste leerkwaliteit, waardoor je lang met de schoenen doet.
Doordat het schoentje goed aansluit aan de bovenzijde en geen veters heeft, kan de danser ook met de wreef over de vloer bewegen zonder zich te bezeren.
Bovendien is het schoentje zo soepel, dat het makkelijk torst bij het draaien. Ook de splitzool helpt hierbij. De teen- en hakzool zijn van kunststof. Deze zijn mooi glad om goed te kunnen draaien, sliden en glijden, maar ook stroef genoeg om goede grip op de vloer te houden.
Het schoentje is geheel gevoerd met stof.

In de schoen is elastisch deel ingebouwd die tot onder de voet door loopt waardoor de smalle voet de schoen goed zal opspannen en niet te ruim zal aanvoelen.
Er is ook een breder model, Bloch 499L, speciaal voor brede of normale voeten.

De Bloch 495L is er bij ons al vanaf maat 33 (de 34 valt krap) en tot 42,5. Voor nog kleinere maatjes adviseren wij een ander merk dat zelfs verkrijgbaar is vanaf maat 27. Er is bijna geen verschil te zien tussen de merken, maar we zorgen wel voor de juiste maat en het juiste model.

Het is belangrijk de schoentjes te passen zodat de juiste pasvorm en maat wordt gekozen. Daarom hebben wij een gratis passervice voor de dansleden in Woerden en komen we even bij u thuis om de schoentjes te passen. 
De jazzschoentjes worden via de gratis passervice in Woerden na schooltijd bij u thuis afgeleverd. Bel of mail ons even voor een afspraak (0348-434031 of info@yofashion.nl)of stuur een pm via facebook.

Let op: VOORRAADKORTING VAN 50%
Er zijn nog maar enkele maten beschikbaar met een leuke voorraadkorting van 50%.
Enige voorwaarde: er kan niet geruild of geretourneerd worden.
OP=OP!!!

Recensies

Schrijf uw recensie

Jazzschoen Bloch 495L smalle voet

Jazzschoen Bloch 495L smalle voet

Jazzschoen Bloch 495L smalle voet

Summary

  • Product Name:Jazzschoen Bloch 495L smalle voet
  • Product Reference: SO495
  • By Bloch
  • Price: 24,50
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Jazzschoen Bloch 495L smalle voet
Path: > > Jazzschoen Bloch 495L smalle voet